Skip to main content

Le Grand Gîte

Le Grand Gîte is geschikt voor 6 personen. Maar wij kunnen deze – op verzoek – via een binnendeur koppelen aan Le Petit Gîte zodat je er met maximaal 8 personen kunt verblijven.

Le Grand Gîte beschikt over een ruime eigen grote binnenplaats (de cour) waar je heerlijk zowel in de zon als in de schaduw kunt zitten. Deze cour ligt aan de zuidkant van Le Grand Gîte en biedt daardoor uitstekend beschutting tegen de harde Mistral wind.

De cour grenst aan een mooie rozentuin met daarin een aantal bronzen beelden.

De indeling

De entree van de gîte ligt aan de cour. Je komt binnen in de ruime eetkeuken. Vanuit hier heb je een schitterend uitzicht op onze wijngaarden, de Mont Ventoux en de Dentelles de Montmirail. De keuken is voorzien van een koelkast, kookplaat, heteluchtoven, vaatwasmachine en een grote eettafel. Bovendien is er naast de keuken een bijkeuken met daarin een extra koelkast, wasmachine en een toilet.

Woonkamer

De woonkamer  ligt eveneens op de begane grond aan de cour en is voorzien van een grote haard. Omdat je ’s zomers vooral buiten of in de eetkeuken leeft, kunnen wij deze kamer – tegen meerprijs – als slaapkamer inrichten. Tussen de keuken en de woonkamer bevindt zich de authentieke centrale plavuizentrap naar de eerste etage. Op deze etage liggen aan de ruime overloop 3 slaapkamers en een badkamer.

Vanuit de Chambre Ventoux heb je een uniek uitzicht op de Mont Ventoux.

De Chambre Cour is een gezellige kamer van waar je uitkijkt op de cour en de tuin.

De ruimste kamer is de Chambre Rouge met hetzelfde mooie uitzicht als de Chambre Cour. Verder heeft deze kamer een eigen badkamer met daarin een douche, wastafel en een toilet.

De badkamer die vanuit de overloop toegankelijk is heeft een douche, 2 wastafels en een toilet.

Praktisch

Prijs op aanvraag.

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Woonkamer

Keuken

Bijkeuken

Goede isolatie

CV Verwarming

Openhaard

HiFi

WiFi

TV

Ruim schaduwrijk privé terras

Zwembad

Poolhouse

Tuin

Proef de sfeer

Neem contact op

Bonjour,

Naar aanleiding van je bericht nemen wij binnen 2 werkdagen – telefonisch of per mail – contact met je op. Wij gebruiken jouw gegevens alleen om je zo goed en duidelijk mogelijk te antwoorden.    Neem contact met ons op